FUB Vetlanda fick i år förtroendet att dela ut programmen vid Vetlandarevyns föreställningar. Programmen är gratis för besökarna och finansieras av annonser. Det står dock var och en fritt att lägga en frivillig slant till utdelarna av programmen. När revysäsongen är slut räknas dagskassorna ihop och pengarna skickas över till föreningen som hjälpte till att dela ut programmen. En mycket generös och uppskattad gest från Vetlandarevyn!

Det högtidliga överlämnandet av checken skedde i närvaro av företrädare för revyn, för Vetlanda FUB-förening, för ungdomsklubben Gnistan och det hela dokumenterades av Vetlandaposten med bild och referat.

Hela beloppet tillfaller således inte soffliggaren på bilden, som otåligt väntar på att checken skall omsättas till cash naturligtvis, eftersom cash is king.

Nej – pengarna skall användas till att finansiera sommarens FUB-event “Gammeldags Folkpark”, där den nostalgiske skall finna allt från utedansbana till korvlåda och chokladhjul. Och Wisex står för det musikaliska. Det ni!

Och så här såg det högtidliga överlämnandet ut: Titta!