Många ord har lagts på den uppenbara bostadsbristen på sistone. Både i tal och skrift. Att det skall vara så konstigt….. lämpligt material, arbetskraft och lite god vilja och vips… så finns de där – de inflyttningsklara bostäderna. Det är att gå från ord till handling! Inga imponerande produktionsytor kanske, men ändå. Här räknar vi snarare i kvadratcentimeter än i kvadratmeter. Sommarkök och utedass. För de vuxna. Och så är det då det här med den bristande integrationen. Det finns enkla lösningar på det också!

Se här…. artanpassade bostäder helt utan diskrimerande inslag. En något enklare boning för rödstjärtar och grå flugsnappare, men det är så de vill ha det. En något trängre entré för blå- och svartmesar. En något luftigare sådan för talgoxar och flugsnappare – kan det vara enklare? Den uppmärksamme noterar också att alla former av social diskriminering eliminerats. Skulle vi annars utan vidare erbjuda bostäder till mesar? Knappast!