Vår gamla Crecent 42:a hamnade på Gotland och tanken var att epoken med en alltid tillgänglig båt för bad- och fiskeutflykter skulle vara över. Efter några MMS-ade bilder på glada människor i en Crecent 42:a på Östersjöns blå böljor var den tanken helt bortglömd och övergiven och när trailern återvände från Gotland bar det iväg till Bengtsson i Korsberga för upplastning av ett nytt flytetyg. Så det kan bli! Lätthanterlig aluminium och en liten 4-takts Suzuki och så var det dags att korsa Grumlans böljor igen.

Härmed döper jag Dig, i garanterat alkoholfri öl i brist på annat, till M/V Bodilla! Må lycka och välgång följa Dig på de, minst, sju vatten i grannskapet som Du förhoppningsvis kommer att befara. Svärdotter Ulrika släppte därefter tampen och Bodilla gled av slipen/trailen ned i Grumlans för dagen ganska klara vatten.

Bodilla?? Efter några favoriter – Bodil Jönsson och Bodil Malmsten – på latin.